FESTA Fí DE CURS 2013-2014

El passat 20 de Juny vam celebrar la nostra Festa de Fí de Curs amb l'assistència de quasi la totalitat dels socis, no socis que vullgueren assistir, mestres, mestres jubilats del centre i treballadores del menjador. També ens va acompanyar l'Alcalde amb la seua dona, qui ens va agrair l'invitació i ens va felicitar per tota la feina que hem realitzat durant tot l'any i que ell ha seguit de prop.

La festa va començar al pati roig amb tallers on els xiquets van poder fer distintes manualitats i un castell unflable on s'ho passaren d'allò més be.

A continuació va tindre lloc la graduació dels xiquets d'infantil 5 anys que passen a primària, i la graduació dels xiquets de sisé que passen a la ESO.  Aquestos últims van rebre un regal de l'AMPA com acomiadament del seu pas per la nostra escola.

Seguidament van fer una exhibició de HIP-HOP els xiquets que durant tot l'any han assistit a aquesta extraescolar i van donar pas a les actuacions de PLAY-BACK on els xiquets van demostrar les seues dots artistiques.

Els socis i assistens que ens acompanyaren al sopar, van disposar de taula i cadires, i se'ls va obsequiar amb un lot de beguda, papes i cacau.

En acabar el PLAY-BACK va tindre lloc la rifa de diferents regals donats per distints establiments del poble,com son DIHERSAN, DRUNI, LA BOTIGA DEL RACÓ i FERRETERIA BIVIÀ AÑON,  seguent l'ultim regal rifat una bicicleta donada per la COOPERATIVA ELÈCTRICA D'ALGINET.