FESTA FÍ DE CURS 2014-2015

Ahir divendres 19 de Juny, com a punt final del curs 2014-2015, vam fer la FESTA DE Fí DE CURS DE L'AMPA.

Tenim que dir que va ser tot un èxit d'assistència i la gent va estar molt agust en un ambient de festa, i gaudint de les actuacions dels nostres xiquets i amb  l'ambientació de SKANDALO DISCOMOVIL ESPECTACULOS.

Enguany hem introduït alguns canvis respecte a anys passats, pensant sempre en la millora de la festa. Un d'aquestos canvis ha sigut l'eliminació dels jocs del pati roig de primera hora de la festa i els hem passat a després de sopar, per a que els xiquets estigueren entretenguts i els pares soparen tranquil·lament.

D'aquesta manera, la festa seguix començant a les 6 de la vesprada però ara, amb una actuació per curs de TOTS els xiquets de la clase, no sols dels socis. També s'han graduat els xiquets d'infantil 5 anys i sisé de primaria, rebent els socis un diploma i un detall per part de l'AMPA.

Seguidament s'acomiadà a tots els familiars i amics que havien vingut a vore les actuacions i les graduacions, i els socis i convidats passarem a sopar.

Les taules, guarnides per a l'ocasió, es van omplir dels socis i convidats a la Festa. A la taula de l'AMPA vam tindre la companyia de l'Alacalde i la seua dona Empar, així com la dels mestres, mestres jubilats, treballadores del menjador i netejadores, tots ells part important de la comunitat educativa.

   

Com a novetat, enguany s'ha suprimit el lot de beguda per soci, i hem repartit la beguda per les taules, a més a més de picaeta i de dolcet per a després de sopar.

Seguidament van fer les actuacions de play-back dels socis i es va fer el sorteig dels regals donats per diferents comerços del poble.

Volem agrair la donació de regals a: 

- PASTISSERIA QUETZACOATL                      - PAPERERIA L'ESTACIÓ

- FERRETERIA VIBIÀ-AÑON                            - PAPERERIA LA PLAÇA

- DRUNI                                                             - CARNISSERIA PELE

- LA BOTIGA DEL RACÓ                                  - JOIERIA PEPE LOZANO                                                       

- ESPORTS MARTIN                                         - ÒPTICA ALGINET

- DON DINO                                                       - ÒPTICA BELLOT

- PAPERERIA SAMBORI                                   - ANTARA           

- PAPERERIA COPOVÍ                                     - DIEHRSAN                                                                

- COOPERATIVA ELÈCTRICA ALGINET     

   

També vam despedir a dos membres de la junta, Isabel i Vima, a qui trobarem molt a faltar, ja que son dos persones molt importants a la junta i que han treballat moltíssim tots els anys que han estat en junta. Gràcies, xiques per tot!!

Hem treballat de valent per a fer sempre el que pensem que és el millor per a tots i per a que se sentiu part de la comunitat educativa a la que pertanyem.

Agraïm tots els comentaris i suggeriments que ens vullgau fer per a seguir millorant encara més. Ens els podeu fer arribar mitjançant aquesta mateixa pàgina, per correu electrònic, al Facebook o a la bústia que està a consergeria de l'escola. 

Estarem atentes a qualsevol petició que ens feu arribar.

 

 

 

 

 

 

 

 

.